11 oct 2011, 23:08

Луната и аз 

  Poesía
743 0 1

Луната бързо скри се.

Защо пак е сърдита? 

После закачливо ми нашепна,

много тихо извини се.

 

Полегнала е в прегръдките

на любимия си облак.

Ще го люби до разсъмване

и ще го остави кротък.

 

Ще наднича тайно през прозореца,

ще ме люлее във въздишка цветна,

ще докосва пак душата ми отворена,

нашепвайки, че моята любов е вечна.

© Десислава Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??