14 abr 2012, 19:57

На татко 

  Poesía » Versos blancos
598 0 0

Тихо е...

На рамото ми още стои

споменът за твоята длан.

- Върви, сине,

напред през живота!

Само нощем понякога

те срещам отново -

на сън.

А когато имам въпроси,

на камъка бял

само ги казвам

и чакам...

Знак от небето ли,

що ли?

И твоят поглед добър

през живота ме носи...

© Николай Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??