14.04.2012 г., 19:57 ч.

На татко 

  Поезия » Бели стихове
599 0 0

Тихо е...

На рамото ми още стои

споменът за твоята длан.

- Върви, сине,

напред през живота!

Само нощем понякога

те срещам отново -

на сън.

А когато имам въпроси,

на камъка бял

само ги казвам

и чакам...

Знак от небето ли,

що ли?

И твоят поглед добър

през живота ме носи...

© Николай Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??