Сълзите си изплакахме за нашите деца,
поробени от мръсната потеря.
Душите ни пронизаха в студа
и този кръвен данък ще го помня като вчера.
Завинаги вдълбени в страха,
че някой ден ще ни избият,
преобладаваше в нас гнева
и ореолът му бе като стихия.
И вечно отдалечени от реалността,
че има свят без мъка и страдание,
© Стефан Todos los derechos reservados