27 ene 2011, 11:40

Огледална любов 

  Poesía » De amor
789 0 3

Аз съм огледалното момиче...

С душа от тъничко стъкло.

Момичето, което вечно тича,

 сама не знаейки защо?...

 

Аз съм пролетна дъга,

дългоочаквана, след бурен дъжд

и нося в себе си тъга,

ранявала съм не веднъж...

 

Аз съм от удобните жени,

оичам безусловно и по много,

от обич са пролятите сълзи

и от едно внезапно "сбогом".

 

Аз съм... всъщност и сама не зная

коя съм, май загубих се съвсем,

едно-единствено желая -

и то е ти да си до мен!!

 

За другото не ме боли:

за думите на чужди хора,

за грешките, допускани преди,

за натежалата във погледа умора...

 

Просто  за малко върни се...

при своето огледално момиче,

което със земята върти се,

което към тебе ще тича.

© Може би закъсняла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??