Все напре́ко и накри́во!
Що така рогато, джа́нъм?!
И на мене ми е сиво,
че по тъмното съм станал…
Във аптеката отивам,
хем с рецепта: ”Час ще чакаш!"
"Аз не идвам да се снимам!
... зелето ли ще претакаш?!"
После докторката вика:
"Няма как да ти помогна!
Пий си ментата с мастика...
днес не мога да ви смогна!"
Караш като диворасла,
Стара чанта - Калпазанка!
Ооох!... За малко да се трясна
в Станка лудата със танка!
Не е луда, а е бясна,
че кога каруца купих
да я возя иска. „Тясно!“
аз отсекох и пречупих
двата овнешки хатъ́ра
дето още си ги но́си –
по-инат е от катъ́ра...
Бегам, че вися на косъм!
© Todos los derechos reservados