17 abr 2009, 0:38

ПогледУт ( one more (s)hit) 

  Poesía » De amor
994 0 2

Разкъсан от желанията на сърцето,
се гърчи разумът презрян в гръдта.
С ненавист се изпълва и небето,
но безспир отрича любовта...

Ах, погледът, от искреност прелял,
отново впери се във мен,
но ни сълзица не пролял,
безчувствено ме прати в неин плен.

О, да, неистово хареса ми...
за момент, вечност или просто миг...
но със скоростта на падаща звезда отново пръсна се сърцето ми...
И станах пак познатия меланхолик...

И ако можех да избирам -
отново бих я съзерцал!
... Искайки да я хипнотизирам,
пропадах ни жив, ни умрял...

Разкъсан от желанията на сърцето,
се гърчи разумът презрян в гръдта.
Проклина таз уста детето,
което бе във мен... което оцеля.

 

© Добрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??