Слънцето далеч от мен си отива,
всичко унася се в сън,
всичко в нощта заспива,
тъмно става навън.
Изгряват звезди, луна
на небето в нощта тъмна
и душа лута се сама
в очакване навън да съмне.
Но слънцето угасна,
облаци звездите скриват,
пред мен е бездната ужасна,
от тоя свят всички си отиват.
В очакване на вечен мраз
усещам болка и самота
и в последния си час
ще си отида от света.
© Георги Todos los derechos reservados