На розов храст разкъсах крилата си.
Дъжд обилен намокри душата ми.
Вятър отвя мислите ми в незнайна посока.
Буря прекърши летежа ми.
Цвете ми отказа подслона си.
Калинка гръб ми обърна.
Облак от високо се смееше.
А Слънцето, дори не успях.
Да го зърна.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados