Тук и там, вървиш пак сам
по път голям, със студ облян,
посоки много, край - един,
живот - безсмислен и необясним.
Защо тук-там ти пак си сам,
оставаш крив, недоразбран,
сърце сиротно в душа самотна,
в тълпа - свирепа, неграмотна.
Милиони хора по Земята,
и все пак празна е душата,
нима е нужен някой друг
да стопли теб, да спре студа?
Какво? Признаваш, че си сам?
Че няма никой тук и там
да търси теб в тълпата сива,
да дойде, без да си отива?...
© Елица Todos los derechos reservados
че ще си идеш вече знам.
Но не, не казвам "Ти вземи ми",
сама реших, че ще ти дам.
Сама реших, че и да тръгнеш
не искам да не си дошъл,
и ако тихо ме прегърнеш,
сама ще ... (знаеш защо не е довършено =)))