19 mar 2007, 20:41

СиЛа... 

  Poesía
608 0 2
В тъмното седя и ме е страх
понякога от тази самота.
В такива нощи спомням си за "нас"
и кипва яростно кръвта.

Нима си мислиш, че боли ме?
Нима допускаш, че след теб умрях?
Нима, момче, с подлост нарани ме,
а смелост нямаш да си спомниш "нас"?!

Не мога да те мразя, но го искам...
Не мога да забравя как горях...
Загърбих всичко, а получих НИЩО...
Сърцето само знае - беше грях!

Ти жалък си във слабостта си.
Безпомощен си, бебчо, днес...
Аз силна съм. Благодяра ти!
Това остана ми след теб...

© Теодора Стефчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ,,Аз силна съм. Благодяра ти!
    Това остана ми след теб...''

    Много ми хареса!
  • Браво Теди, бих искала и аз да можех да направя като теб Не допускай едно момче да съсипе живота ти.
Propuestas
: ??:??