Нищо не остана от мене...
Стопих се във времето -
бавно!
Ти не ме разбра,
дори не се опита.
Протегна ръка за сбогом и отмина -
като сън,
като призрак -
невидим!
А имаше, спомням си още,
време, в което вдъхваше живота си в мене! -
Някога беше... отдавна отмина
Стопих се, изчезнах... няма ме вече,
удавих се в сълзите си -
бавно!
А кошмарът не свършва -
той вечно ще продължава!....
© Петя Todos los derechos reservados