Допуснах я до себе си и даже я погалих
и взрях се в нея като във съдба,
със огън мислех, че я палих,
но тя остана в моите крака.
И бягам аз от нея като от
зараза, но тя след мене тича -
без да спре...
Защото само сянката е тази,
която може да те разбере...
© Людмила Стоянова Todos los derechos reservados