10 may 2012, 10:46

Сънуване 

  Poesía » Filosófica
395 0 0

  СЪНУВАНЕ

 

Нощта напира през стъклата.

Край мен  пулсира тишина.

И аз, размахвайки крилата,

летя в измислена страна...

 

Летя с крила или  с ракети,

надбягвам звук и светлина.

А до Галактиките непревзети

светът ми цял е в синева...

 

Щастлив  съм, като първо влюбен.

Единствен съм във този Рай.

Аз съм младенецът събуден

във този фантастичен край.

 

Не бих желал да се събудя,

да срещна грозния живот

и   съня си да прокудя,

да сбъркам правилния код!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??