1 dic 2009, 0:28

Сърцата, паднали в погром 

  Poesía » De amor
592 0 4

В обвивката на здрача късен

оставям те да се родиш,

да чистиш вятъра покрусен -

той  бавно милва те да спиш…

 

Тъй сънена и непокорна,

замислена за някой миг,

разбиваш глинената стомна

с отчаяно-любовен вик…

 

Поставяш своите идеали

на звездния си небосклон,

тишината ти така ги гали -

сърцата, паднали в погром…

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??