24 abr 2014, 11:17

Траур 

  Poesía
435 0 1

Мъката и болката

не стихват в душата,

очите ни се изпълват със сълзи,

разбираме за жалост ний тогава,

човек любим сме изгубили уви,

душата ни от себе си е дала,

някъде в мрака там,

нещо скъпо и безценно,

нещо обичано и драгоценно.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??