5 mar 2009, 9:51

Възкръсване с име на жена 

  Poesía » De amor
529 0 12

Тъжни струни измъкна нощта...

Плавно и тихо спомени отлетяха...

Чезнеха бленувани очертания,

като приказно кътче и самота райска...

Чак до слънчеви отблясъци утринни...

Водни лилии, от устни на жена целувани,

сплитали снагата ù в река приказна...

Плачеща икона от копнеж обзета

и свой ореол в нечий живот  пръснат...

Странен диамант в две очи възкръснал...

 

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??