Тъжни струни измъкна нощта...
Плавно и тихо спомени отлетяха...
Чезнеха бленувани очертания,
като приказно кътче и самота райска...
Чак до слънчеви отблясъци утринни...
Водни лилии, от устни на жена целувани,
сплитали снагата ù в река приказна...
Плачеща икона от копнеж обзета
и свой ореол в нечий живот пръснат...
Странен диамант в две очи възкръснал...
© Мариола Томова Всички права запазени
Поздрав и прегръдка,мила!!!