1 oct 2009, 12:40

Зимно одеяло 

  Poesía » De amor
433 0 0

 

 

 

Не ми липсваш. Ти винаги

си във главата ми. Топлиш ме

като зимно одеяло.

 

 

Добре ми е така, в одеялната

прегръдка. В ума ми си

представям, че си ти.

Всеки ден уча се да дишам,

за да погълна част от теб,

щом те видя.

За да ме стопли, щом

снегът закапе.

Един миг е цяла зима,

щом си тръгнеш от мен.

Ще мръзна и ще бъде

вечен студ, без пролет,

защото си незаменим.

 

 

 

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??