Знаеш ли колко си хубавка?
Христо Фотев умря.
Сега сме спортисти.
Само това ли можеш?
Ракът яде всички ни.
Гребенът не потъва в косите ми
и тъмното е просто тъмно
Но все още имам сълзи.
За теб, за себе си и за света.
Аз съм само една сряда вечер.
Знаеш ли колко е хубава сряда!
© Сатин Роксан Todos los derechos reservados