Мечтал ли си за островна усамотеност
и ние двамата, облечени в слънчево сияние,
разхождаме се в пясъчна безгрижност,
потапяме се в океанно-синя влюбеност?
Косите ни небрежно приютили са
на вечерта самотно палавия вятър -
вестителя на обичливата ни споделеност,
и в лунната прегръдка уморени
заспиваме блажено сгушени,
под дъжд от звездна вечност.
© МИСИЯ Todos los derechos reservados
Много нежност и лирика има тук...
Коя жена не е мечтала за това...
Много хубав стих, много!!!
Прегръдка!