Усмихната очи притварям,
глава склонила съм на твойто рамо.
И сякаш с теб сме в сън наяве -
в магичен свят от приказна реалност.
Дочувам тихата въздишка,
ръката ми във твоята трепери.
И как до болка ни се иска
да спрем безумно бягащото време...
© Вилдан Сефер Все права защищены