21 may 2010, 13:33

И до болка ни се иска... 

  Poesía » De amor
1119 0 39


Усмихната очи притварям,

глава склонила съм на твойто рамо.

И сякаш с теб сме в сън наяве -

в магичен свят от приказна реалност.


Дочувам тихата въздишка,

ръката ми във твоята трепери.

И как до болка ни се иска

да спрем безумно бягащото време...



© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??