1 авг. 2010 г., 13:05

Магия 

  Поэзия » Любовная
666 0 2

В полето, в утринния хлад
аз никога не ще забравя
как години няколко назад
ти своята същност ми показа.

Стоейки пред мен като човек,
неочаквано криле разпери,
каза ми: "Аз чакам вече век
човешки мъж да ме намери."

Разказа ми как си се скитала
в търсене на ненамеримото,
но всеки, когото си питала,
показвал ти единствено зримото.

В очакване толкова време,
изгубила вяра почти,
накрая се срещнахме с тебе.
"Най-после!" - прошепна ми ти.

© Кристина Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??