В този двор дръвче посях,
в този двор сам си играх,
и то с мене бързо ще порасне,
и то с мен накрая ще увехне.
Знам времето не жали млади и стари,
знам, че слънцето не само мен ще гали,
но лъч надежда винаги има,
и тя стои от дясно, докосни я.
© Никола Диманов Все права защищены