25 окт. 2012 г., 14:50

Слепи и далечни 

  Поэзия » Любовная
824 0 4

 

Отново ме гледа луната прозрачно,

отново е сита от лудост.

А ние сме слепи до еднозначност

и сме нелепи до близост.

Ревниво звездите проблясват студено

и къпят се в нечия болка.

Замята оформя все свойто вретено

и ражда в роса богомолка.

Защото нощта те изплаква невинно,

защото не знае, че може

да има студен епилог от безличност,

останал във тебе възможен...

 

 

© Силвия Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??