23 jul 2024, 11:33

Островът 

  Poesía
104 1 0

Усмивка, но очи с тъга.

Говорене и няма самота.

Сълзите, мисли в тишина.

Пленена в времето душа.

 

Красива клетка на една мечта

с пера останали от любовта.

Миражът... Островът "Лъжа"

под облак, корабът с платна.

 

Брегът... Там някой е живял.

Боклук от маскараден бал.

Порутен фар е вече ослепял.

Пазачът му отдавна е умрял.

 

Морето шепне с белите вълни.

Крила разтваряй и над мен лети.

Зад хоризонта са щастливи дни.

Любов и Слънце с топлите лъчи.

 

Покрит е островът с мъгла

единствен бряг изгубен за света...

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??