Искаш ли още от нашите срещи –
само за теб и за мене?
Дето ги правим потайно на свещи,
винаги нощем, никога денем.
Имаш ли още любов за раздаване,
нежност, облечена в плен,
огън от Марс за стопяване,
устрем към мен устремен?
Беше ли някога тъжен, когато,
тъмен се спускаше друг?
Сякаш отлиташе есенно ято
заедно с мене на юг?
© Bo Boteva Todos los derechos reservados