5.01.2010 г., 16:17 ч.

3авет 

  Поезия » Философска
861 0 1

3авет

 

 

 

В очите ми разчиташ пъклено писмо,


ала погледът ми е прозаично огледало.


Зад рими скрит, разколвах завито зло,


не спирах, макар и себе си отричайки.

 

 


Преживявах чувства, надживявах мисли,


а вече гробен съм и лишен от смисъл.


Първи том съм неразгърнат,


предай ме, препрочитайки.

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ала на кого да те предам? Реч на хитър дух дреме в глупав слух. Никой не ще види истината ако ще в очите му да бръкне... 6+
Предложения
: ??:??