С изправена глава
върви сега.
Това, което причини,
вече не й личи.
Всичко ще цъфти
пред нейните очи,
слънце ще огрява
нейните коси.
Сърцето пак тупти.
Душата отново жива е.
Пълна пак с красиви дни.
Вързоп от живи мигове.
© Катя Всички права запазени