От теглото си сам се спасих,
за да са ми спокойни и дните.
И молитва на Бог посветих,
че ме пази от страх и злините,
че ме води по пътя напред,
а духът Му, съвети ми дава:
"Приведи си нещата във ред"!...
Съгреша ли – греха ми прощава.
При пътуване сам по вода
и суша – наблизо, далеко,
с мисълта ми дари свобода,
на душата да ми е по-леко.
Щом приближих към родния бряг,
Бог изпрати сигналния знак.
13:30 часът 6 юли 2022
© Иванъ Митовъ Всички права запазени