Живеем, заключени във страховете си.
Мълчим, когато в нас крещят молитви.
Сънуваме мечтите си с отворени очи.
А после ги затваряме за истини.
И спираме да дишаме, преглъщайки стенания.
Не тръгваме, а щастието мина покрай нас…
© Виолет Гаджева Всички права запазени
!!!
Поздрав!