Пътеки като дъх неповторими
и даже няма крачка път назад.
Останали с различен пулс и име,
мигове човешка суета…
Изречените думи са без връщане.
Приличат на невидими писма,
а грешките камшици са по устните,
но в тъмното сълзите не личат.
От детството спасени своеволия
притеглят бъдеще към себе си.
За спомени смъртта е доброволна.
Амнистия за лебеди.
Защото цяла вечност е забравата
и болката надхитря пропастта.
От миналото нещичко оставено
кокичетата учи да летят.
Изречените думи са без връщане.
Приличат на невидими писма,
а грешките камшици са по устните,
но в тъмното сълзите не личат.
Напоследък много размишлявам над това - думите могат да ни пресъздадат, но и да ни убият...
Поздрави! Ще чета твоите неща!