V. ВСЕ СЕ НАДЯВАХ
Все се надявах да си безметежна,
ех, ти, желана всевечна любов,
с ласка докосна душата ми нежна
с твоя омаен пленителен зов!
22,55 ч. 20 октомври 2013
––––––
VI. ТИ НАВЕСТИ МЕ
Ти навести ме, разбунена хала,
в ранни години сама, без покана,
цялата обич вселенска събрала –
с лик на момиче в лилава премяна!
20,20 ч., 26 април 2018
("Повеите на любовта" - първа книга)
Свързани произведения: " Четиристишия"
и "Бисерни перли III и IV"
© Иванъ Митовъ Всички права запазени
Хубав ден!