И есента не ще е есен,
и зимата не ще е зима,
че пролет с лято в тебе има
и винаги си с топла песен.
Че пролет с лято в тебе има -
и свежа все е младостта.
Тържествената красота
от теб струи непобедима.
Тържествената красота
е в творческото ти сърце
и цвят е в твоите ръце,
душата ти сияй в гръдта.
С усмихнатото ти лице
любов окриля пак света.
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Благодаря ти, Бела!
Благодаря ти, Паленка!