Този свят е с история къса.
Продължи все напред и наслука!
Колко пролетни рокли ще скъсаш?
Ей това днес на мене ми пука!
И дали имаш жълти сандали?
Детелини в зелена тетрадка?
Пълни шепи със птици и спа ли,
и закуската беше ли сладка?
Ако слънцето в сиво наднича
път животът си сам ще намери!
Ти си просто с коси на момиче,
пеещ вятър и сто атмосфери!
Изживей го по своему – лятно!
Нарисувай на дънките стари
две-три мидички, слънце и пясък…
И щом дойдат на кея рибари
укротени да пият за здраве
за живот от Аляска до Ница
любовта ти се пада и с право… 😊
Честит Рожден Ден, мила Деница!