Две дъги - душата на природата.
В две девствени дъги.
Стихове, мелодия.
Тайните си не издават те.
Човекът е в беда,
дъги,
Човекът е в беда.
Обхванат е от меланхолия.
Бездънна е човешката душа -
Свидетелства вековната история.
Безбрежна е човешката душа,
обхваната от меланхолия.
И тайните си не издава тя.
Човекът е в беда,
дъги,
Човекът е в беда.
Създадени в мелодия
момък и мома.
Две стройни начала,
сълзи в сърцето на природата,
две слънчеви деца,
лъчи на вечната хармония!
2001г.
© Хел Всички права запазени