Пред Твоята Вечност аз падам
и с преклонение свеждам чело.
Към Безкрая Ти жадно ръце аз протягам
и дъхът ми търси Твоето Око.
Към Безсмъртието Ти велико
съществото ми смело потегля
на смъртта и живота във вечното колело.
Във Светлината Ти златна
и в Любовта Ти
стопявам се аз и изчезвам.
И ставаме с Тебе ЕДНО!
© Татяна Борисова Всички права запазени