След огъня на миналите дни
и веселата песен на морето,
досаден дъжд в капчука ромони,
нахлупва и калпакът на небето.
На плажа вече няма знамена
и няма го мравуняка от хора,
разпръсква се тук есенна тъга,
една тъга, като умора...
Като заложници сега стоим,
бунгалото е безнадеждно тихо...
Опитваме се ний да се държим,
но нервите защитата пробиха.
О, колко е човекът уязвим!
И настроениито как се сменя!
Изчезна радостта ми, като дим
и всичко туй стана със мене!
© Христо Славов Всички права запазени
Сега такова нещо от досто време не ми се случва,защото не мога да си го позволя! А толкова вдахновяващо ми е било всяко посещения на тази,
необуздана стихия!Но здраве да е, ще се завоволиме и със спомените си от онова време!