12.09.2009 г., 0:17 ч.

Есенно море 

  Поезия » Философска
464 0 0

 

 

                     Небесната раковина

                     Създаде земя и вода

                     Богът на слънцето

                     Дирите си насочи

                     Към крепост непозната-

                     Езическо тайно светилище...

 

 

                     Набъбва и приливът

                     Като ориз в паница

                     Пред мене - миналото

                     Зад мене - бъдещето

                     Зелена котва

                     Тегли

                     Пуска

                     Разсича

                     Възелът на сърцето

                     Море неспокойно

                     Ела!

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??