Мъжете на честта -
понякога и те я губят...
От онази пламенна любов,
дето внезапно изчезва
само миг, след като всичко погубят.
Помня всички велики любовници -
били те мои или чужди...
Мъжете със завидната слава,
нежно смъртоносни и тъй нужни.
Те бяха като ангели прогонени,
със сърца чисти като на новородено,
ала и грях тежък, един.
Лесно да забравят клетвите си,
че обещали са да са нечий любим.
© Стеси Всички права запазени