21.08.2024 г., 7:21 ч.

Исторически парк 

  Поезия » Философска, Гражданска
48 0 0

                                 Исторически парк 

 

 

 

Парк на историята ни съгради се сега

в едно красиво кътче от България.

Влез в него и си спомни историята 

на всички българи останали в паметта.

 

Българи Истински съградиха това,

за да запазят в нас българщината.

Да спомнят ни на нас и нашите деца 

че пред нас враговете  са прекланяли глава.

 

И греят сега крепост и кули от някога,

слънцето ги огрява а хората стопля.

Тук са големи хора и малките им деца,

играят на военните игри с лък и стрела.

 

Този парк бе направен за нас хората,

от дърво и камък една българска твърдина.

Той ще остане тук за нашите мили деца,

който пак ще са тук някога със свойте деца!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??