Какво се случва, когато животът,
който би искал да живееш,
е недостижим, колкото звездите,
за които можеш само да копнееш?
Какво се случва, когато никой
не вярва, че ще успееш,
да сбъднеш мечтите си, да докоснеш
звездите, за които копнееш?
Губиш ли вярата в себе си
или, напук на всеки, не спираш
да крадеш от живота най-хубавото,
без милост да го контролираш?
No pares nunca de soñar. No tengas miedo a volar. Vive tu vida...
© Сюзън Смърт Всички права запазени