7.03.2007 г., 1:48 ч.

Когато ти решиш да си отидеш 

  Поезия
729 0 12
                                                        Когато ти решиш да си отидеш,
                                                        изчакай да настане вечерта,
                                                        легни до мен и силно прегърни ме,
                                                        аз искам пак до тебе да заспя.


                                                        Аз искам за последно да усетя,
                                                        ръцете ти и топлия ти дъх,
                                                        а после, щом очите си затворя,
                                                        със мене да ги взема във съня.


                                                        Аз искам за последно да почувствам,
                                                        сърцето ти -пулсиращо за мен,
                                                        обичай ме последно в тази вечер,
                                                        и тази обич вечно ще е с мен.


                                                        Когато ти решиш да си отидеш,
                                                        изчакай да настане вечерта,
                                                        легни до мен и силно прегърни ме.
                                                        Аз може би ще върна любовта...

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??