13.12.2016 г., 7:49 ч.

Копнеж 

  Поезия » Друга
795 1 6

На билото на планината няма вятър.

Няма болка, скръб и самота.

Не те тревожи тихият въпрос за смисъл

в една безкрайна светла синева.

Орлите се хранят със млади звезди,

поникнали в топлата вечер.

От пушек и шум намираш покой,

когато светът е делечен.

Какво ти трябва? Чифт обукви,

един приятел, пламнало сърце.

А утре сутрин планините

смеха ви млад ще носят на ръце.

© Ценка Гарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??