Облачета крехки извисени,
бели, чудни като захарен памук
в космоса сте спрели
и красиви песнички
запели.
С капчици дъги сте ми oплели!
Чудни, чудни гами сте запели
от пречупените слънчеви лъчи.
Те милите, изпратени били
от космоса
с магични светове
от тайни дълбини и
пъстрят, пъстрят светлини!
© Велла Неделчева Всички права запазени