Потъват мислите ми и река размътват.
Умът разбунено понечва да заплува
открил водата своя, душата не удавила,
най-нежни пролетни мечти не скършила.
Разчупила на части от скачени съдове,
недовършените свои мисли само.
Аз все ще ги събирам, събирам
и в нова форма с тях ще се опивам
да живея, да живея...
Там, в тъмното,
сакрално незримото
и с красота тиха, тиха,
непременно ще ги видя...
© Мариола Томова Всички права запазени
Поздрав и прегръдка!!!!