1.08.2017 г., 13:12 ч.

Лошото време № 2 

  Поезия » Пейзажна
293 0 0

Лошото време

17.06.2017 г. Драгойново

 

Днес цял ден времето е лошо.

Сърдито, нещо го боли.

Като по времето на Тошо.

На цял свят пак се инати!

 

И слънцето не се показва...

Намръщено е и вали.

И скрит във облачната пазва,

Денят се в мрака търколи!

 

Завит съм аз във судормата.

От времето съм вледенен.

Измамен съм аз от Съдбата

и не дошлия летен Ден!

 

Броя пак капките в листата.

И мразя вятъра край мен!

Усмивка нямам на устата

и съм така усамотен!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??