Между покоя и хаоса...
е амплитудата на моето трептене...
Между покоя и хаоса...
е траекторията на моя път...
Между покоя и хаоса...
е тишината с открити истини...
Между покоя и хаоса...
е усещането ми за цялостност...
Между покоя и хаоса...
е моето бакърено-оранжево сияние...
Между покоя и хаоса...
е грифът с моите най-фини струни...
Между покоя и хаоса...
е вечното търсене на смисъл...
Между покоя и хаоса...
с душа отворена за птици...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени