2.05.2017 г., 0:36 ч.  

Момиче 

  Поезия » Друга
740 3 2

Като ранено птиче си, момиче.
Отворена е в тебе рана.
Болката ти – мъчна язва,
те разяжда и поглъща цяла.

 

Искаш да летиш, момиче,
да докоснеш синевата.
Със едно крило, уви, се трудно крета,
неволя ти осакати душата.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви!
  • Хареса ми! Изчетох публикациите ти. Интересни мисли и разсъждения.
Предложения
: ??:??